ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τρείς διαφορετικοί χώροι φαγητού, τρία διαφορετικά πλήρη εδεσματολόγια.

Κυκλαδίτικα πρωινά, ευφάνταστοι καλοκαιρινοί μεζέδες, δημιουργικά snacks, καθημερινές εναλλασόμενες προτάσεις μαγειρευτών, ψητά ψάρια ημέρας, ντόπια κρέατα, χορτοφαγικές επιλογές, ειδικά διαμορφωμένες προτάσεις για παιδιά. Η ομάδα των chefs και των μαγείρων του Porto Koundouros με αγάπη προετοιμάζει καθημερινά όλες μας τις προτάσεις, επιστρατεύοντας τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά, πάντα με έμφαση στη γαστρονομική κουλτούρα και την παράδοση των Κυκλάδων. Οι διαδικασίες παρασκευής και προετοιμασίας όλων των τροφίμων μας είναι εναρμονισμένες με τις Διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας HACCP, ενώ τα εδεσματολόγια όλων των χώρων εστίασης είναι πιστοποιημένα με τα σήματα «Ελληνική Κουζίνα» και «Ελληνικό Πρωινό».

PHOTO GALLERY